Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning.
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


3 Kamer app. in Zeist
€1125

Schitterend (gestoffeerd) 3 kamer appartement in kleinschalig complex in het centrum van Zeist. Woonoppervlak 80 m2. Woonkamer met openhaard,open keuken met inbouwapparatuur, badkamer met ligbad, ruime en droge fietsberging in souterrain, ruime zolder (flisotrap) voor extra berging, parkeren op ei..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Zeist
€975 | 80 m2

3 Kamer app. te huur in Zeist. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Mogelijkheden voor recreatie worden geboden door park dat in de nabije omgeving is gelegen. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. U heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de vol..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 3 Kamer app. in Zeist
€1250 | 92 m2

3 Kamer app. te huur in Zeist. Wordt gemeubileerd opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Woning is nabij winkels gelegen Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: balkon, lichte woonruim..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Zeist
€850 | 85 m2

Te huur aangeboden in Zeist een 2 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Wilhelminaparkflat . Het woonoppervlak bedraagt 85 m2. Gelegen buiten de bebouwde kom. Een park is vrij toegankelijk in de nabijheid van de woning. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: bergin..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Zeist
€1250 | 135 m2

Te huur aangeboden in Zeist een 4 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Slotlaan. Het woonoppervlak bedraagt 135 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Gelegen binnen de bebouwde kom. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zaken v..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Zeist
€625 | 55 m2

2 Kamer app. te huur in Zeist. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte ligt binnen de bebouwde kom. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een bovenwoning. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berg..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Zeist
€785 | 63 m2

In Zeist is een 2 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 63 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Arnhemse Bovenweg . De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Het betreft hier een bovenw..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Zeist
€700 | 60 m2

3 Kamer app. te huur in Zeist. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Deze woonruimte ligt binnen de bebouwde kom. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een bovenwoning. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: centrale v..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Zeist
€1195 | 145 m2

Eengezinswoning te huur in Zeist. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, berging aanwezig..

Dit zoek ik
Kamer in Zeist
€300 | 20 m2

Te huur aangeboden in Zeist een Kamer, leeg. Straatnaam is: Jagerlaan. Het woonoppervlak bedraagt 20 m2. Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verde..

Dit zoek ik

< vorige   1 - 11 - 21 - 31 - 41 - 51 - 61 - 71 - 81 - 91 - 92 - 93 - 94 - 95 - 96 - 97 - 98 - 99 - 100 - 101 - 102 - 103 - 104 - 105 - 106 - 107 - 108 - 109 - 110 - 111 - 112 - 113 - 114 - 115 - 116 - 117 - 127   volgende >

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?