Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


Gemeubileerde Eengezinswoning in Zaanstad
€1200

In Zaanstad is een Eengezinswoning te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt gemeubileerd opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de ..

Dit zoek ik
Gemeubileerde Eengezinswoning in Zaanstad
€1200

I have a lovely dike-house in the South of Zaandam, 10km.from Amsterdam. There is free parking, a direct busconnection to A\'dam, and the station is about 10min. away (by bike). The house is furnished, (eventually we can take it out) has a kitchen/living 2 bedrooms and a bas..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Zaanstad
€795

2-kamerappartement met veel lichtinval gelegen op de parterre van een kleinschalig appartementencomplex. Indeling: Parterre: entree, hal met garderobe, toilet met fontein, badkamer met douche en wastafel, slaapkamer en een ruime, lichte doorzonwoonkamer voorzien van laminaatvloer, keuken met wasm..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 2 Kamer app. in Zaanstad
€800 | 70 m2

In Zaanstad is een 2 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt gemeubileerd opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 70 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Plataanweg. De woning is binnenkort beschikbaar. Ligt aan drukke doorgaande weg. Het betreft hier een benedenwoning. De woonruimte wordt verder gekenme..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Zaanstad
€900

Te huur: hoekwoning in Zaandijk ⬠900,- per maand Woning uit 1936 in gezellige wijk. 5 minuten van het station vanwaar je in 20 minuten in Amsterdam Centrum bent en 2 minuten van de snelwegen naar Amsterdam en Alkmaar. Het karakteristieke huis is van alle moderne gemakken voorzien. Het huis is dicht bij winkels, sportverenigingen, scholen, kinderdagverblijven De achtertuin is bereikbaar via een poort langs het huis. In de achtertuin bevindt zich een ruime schuur. Elektra, water en gas is niet bij de huurprijs inbegrepen. De woning wordt gestoffeerd verhuurd. Woonoppervlak: 100m2 Aantal kamers: 4 Voor en achtertuin aanwezig Begane grond: Entree, toilet en trapopgang, doorzonwoonkamer met open keuken, deur naar de achtertuin. 1e verdieping: Overloop, 3 slaapkamers, badkamer met douche, w..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Zaanstad
€750 | 45 m2

Te huur aangeboden in Zaanstad een 2 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Vinkenstraat. Het woonoppervlak bedraagt 45 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende z..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Zaanstad
€1300

Mooie eengizinswoning in nieuwbouwwijk Saendelft. 4 slaapkamers, 1 grote woonkamer met schuifpui en luxe keuken. Grote zolder. Tuin van 45 m2. Grote mooie badkamer met dou..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Zaanstad
€865

Te huur aangeboden een 2 kamer appartement met nieuwe keuken en badkamer en een totale woonopp.vlakte van 60 m2 ..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Zaanstad
€700

Indeling begane grond: Entree met toegang naar de woonkamer. De woonkamer is straatgericht met aan de tuinkant de hoekopgestelde prachtige keuken voerzien van diverse inbouwapparatuur. Doordat de keuken aan de achterkant ruim bemeten is, is hier een woonkeuken gecreëerd. Tevens bevindt zich aan de tuinkant de trapopgang naar de 1e verdieping en de toiletruimte. De toiletruimte is keurig netjes en v.v. licht en neutraal tegelwerk. Op de vloer in de woonkamer ligt een massief houtenvloer en lichte wanden. 1e Verdieping: Op deze verdieping zijn 3 slaapkamers en een moderne en neutraal afgewerkte badkamer. De badkamer heeft een ligbad, zwevend toilet en wasgelegenheid. Aan de straatkant bevinden zich 2 slaapkamers en a..

Dit zoek ik
Gemeubileerde Kamer in Zaanstad
€300

vrouw, 44, spiritueel bewust, biedt woonruimte aan iemand die tijdelijk woonruimte nodig heeft. Eigen slaapkamer, v..

Dit zoek ik

< vorige   1 - 11 - 21 - 31 - 41 - 51 - 61 - 71 - 72 - 73 - 74 - 75 - 76 - 77 - 78 - 79 - 80 - 81 - 82 - 83 - 84 - 85 - 86 - 87 - 88 - 89 - 90 - 91 - 92 - 93   volgende >

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?