Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


Studio in Zaanstad
€600

Te huur aangeboden in Zaanstad een Studio, leeg. Straatnaam is: Dorpsstraat. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimt..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Zaanstad
€657 | 70 m2

4 Kamer app. te huur in Zaanstad. Wordt leeg opgeleverd. De woning is per direct beschikbaar. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Deze woonruimte ligt binnen de bebouwde kom. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: lift aanwezig, balkon..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Zaanstad
€600

Te huur: 2 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Zaanstad. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Kluiverkamp. In de buurt van uitvalswegen. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van wink..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Zaanstad
€850 | 88 m2

In Zaanstad is een Eengezinswoning te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 88 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Anemoonstraat. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Het onderhoud is goed. De woon..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 3 Kamer app. in Zaanstad
€900 | 110 m2

Te huur aangeboden in Zaanstad een 3 Kamer app., gemeubileerd. Straatnaam is: Overtoom. Het woonoppervlak bedraagt 110 m2. Gelegen buiten de bebouwde kom. Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: tuin aanwezig, berging aanwezig, lift aanwezig, centrale verwarming, dubbel glas, keuken inger..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Zaanstad
€850

Zeer ruime 4 kamer-eengezinswoning. Bestaat uit 3 verdiepingen. Begane grond bestaat uit woonkamer met een openkeuken Inc.(moderne keuken), een toilet en een achtertuin. Op de 1e verdieping bevinden de twee slaapkamers en een badkamer inc. 2e toilet. 3e verdieping is in..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 3 Kamer app. in Zaanstad
€1200

per direct te huur gemeubileerd appartement. Schitterend uitzicht, balkon op zuiden. De ..

Dit zoek ik
Studio in Zaanstad
€450 | 20 m2

Te huur aangeboden in Assendelft een Studio, leeg. Straatnaam is: Dorpsstraat . Het woonoppervlak bedraagt 20 m2. Gelegen buiten de bebouwde kom. Gelegen buiten de bebouwde kom. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken..

Dit zoek ik
Gemeubileerde Eengezinswoning in Zaanstad
€1600

Licht, kwaliteit en ruimte. Dat zijn de kernwoorden van de 3 woningen die wij in Zaanstad aanbieden. De woningen liggen aan het water en bechikken over 4 ruime slaapkamers. De grote tuinen liggen op het zuiden en het Zuidwesten. De woningen zijn g..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Zaanstad
€675 | 55 m2

2 Kamer app. te huur in Zaanstad. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, balkon. D..

Dit zoek ik

< vorige   1 - 11 - 21 - 31 - 41 - 51 - 61 - 71 - 72 - 73 - 74 - 75 - 76 - 77 - 78 - 79 - 80 - 81 - 82 - 83 - 84 - 85 - 86 - 87 - 88 - 89 - 90 - 91 - 92 - 93   volgende >

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?