Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


3 Kamer app. in Zaanstad
€850 | 96 m2

Te huur aangeboden in Zaanstad een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: J C van Oostsanenhof . Het woonoppervlak bedraagt 96 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: berging..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Zaanstad
€1300 | 130 m2

In Zaanstad is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 130 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: De Boeg. De woning is binnenkort beschikbaar. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: be..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Zaanstad
€795 | 115 m2

In Zaanstad is een Eengezinswoning te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 115 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Magda Janssensstraat. De woning is per direct beschikbaar. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Het betreft hier een tussenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verd..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Zaanstad
€750 | 42 m2

Te huur: 2 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Zaanstad. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Stationsstraat. De oppervlakte is 42 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. In rustige omgeving gelegen aan rustige weg. Woonruimte is gesitueerd in de omgev..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Zaanstad
€1150 | 80 m2

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Zaanstad. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Parkstraat . De oppervlakte is 80 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. Een park ligt op loopafstand. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van wi..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Zaanstad
€1150 | 80 m2

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Zaanstad. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Parkstraat . De oppervlakte is 80 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. Een park ligt op loopafstand. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van centr..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 3 Kamer app. in Zaanstad
€1250 | 90 m2

3 Kamer app. te huur in Zaanstad. Wordt gemeubileerd opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Deze woonruimte ligt binnen de bebouwde kom. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een benedenwoning. Woning is recentelijk gerenoveerd en verkeerd in zeer goede staat. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Zaanstad
€1250 | 120 m2

Te huur: 4 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Zaanstad. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Ruijsdaelstraat . De oppervlakte is 120 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. Binnen de bebouwde kom. Woonruimte is gesitueerd in de omge..

Dit zoek ik
Gemeubileerde Eengezinswoning in Zaanstad
€985 | 150 m2

Te huur: Eengezinswoning. Deze wordt aangeboden in Zaanstad. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Kerkstraat. De oppervlakte is 150 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. Binnen de bebouwde kom. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Zaanstad
€1099 | 125 m2

Te huur: 4 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Zaanstad. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Teakhout. De oppervlakte is 125 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. Binnen de bebouwde kom. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van centrum, nabij wink..

Dit zoek ik

< vorige   1 - 11 - 21 - 31 - 41 - 51 - 61 - 71 - 72 - 73 - 74 - 75 - 76 - 77 - 78 - 79 - 80 - 81 - 82 - 83 - 84 - 85 - 86 - 87 - 88 - 89 - 90 - 91 - 92 - 93   volgende >

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?