Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


2 Kamer app. in Zaanstad
€825 | 90 m2

Te huur aangeboden in Zaanstad een 2 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Mozartstraat. Het woonoppervlak bedraagt 90 m2. Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zaken..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Zaanstad
€895 | 80 m2

Te huur aangeboden in Zaanstad een 4 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Zilverpadsteeg. Het woonoppervlak bedraagt 80 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: berging aa..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Zaanstad
€940 | 125 m2

Te huur aangeboden in Zaanstad een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: Loggerstraat. Het woonoppervlak bedraagt 125 m2. Woonruimte ligt tussen andere woningen in (tussenwoning). Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: tuin aan..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Zaanstad
€880 | 110 m2

Te huur aangeboden in Zaanstad een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: Sloepstraat. Het woonoppervlak bedraagt 110 m2. Woonruimte ligt tussen andere woningen in (tussenwoning). Gelegen aan een rustige weg. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Zaanstad
€690 | 60 m2

2 Kamer app. te huur in Zaanstad. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een bovenwoning. Woning is recentelijk gerenoveerd en verkeerd in zeer goede staat. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende eleme..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Zaanstad
€995 | 120 m2

Te huur: Eengezinswoning. Deze wordt aangeboden in Zaanstad. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: La Palma. De oppervlakte is 120 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. In de buurt van uitvalswegen. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van centru..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Zaanstad
€790 | 50 m2

Te huur aangeboden in Zaanstad een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Zuiddijk . Het woonoppervlak bedraagt 50 m2. Gelegen buiten de bebouwde kom. Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volg..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Zaanstad
€1250 | 86 m2

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Zaanstad. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Hoge Horn. De oppervlakte is 86 vierkante meters. Voor bepaalde tijd beschikbaar. Misschien in overleg te verlengen. In de buurt van uitvalswegen. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van centrum, nab..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Zaanstad
€825 | 75 m2

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Zaanstad. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Zilverpadsteeg . De oppervlakte is 75 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. In de buurt van uitvalswegen. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van centrum, nabij..

Dit zoek ik
Studio in Zaanstad
€899 | 100 m2

In Zaanstad is een Studio te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 100 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Irene Vorrinkplein. De woning is per direct beschikbaar. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Het betreft hier een benedenwoning. Het onderhoud is goed. De woonr..

Dit zoek ik

< vorige   1 - 11 - 21 - 31 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 53 - 54 - 55 - 56 - 57 - 58 - 59 - 60 - 61 - 62 - 63 - 64 - 65 - 75 - 85   volgende >

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?