Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


4 Kamer app. in Zaanstad
€750 | 100 m2

Te huur: 4 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Zaanstad. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Zilverschoonplein. De oppervlakte is 100 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. In de buurt van uitvalswegen. Woonruimte is gesitueerd in de omgevin..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Zaanstad
€875 | 135 m2

Te huur: Eengezinswoning. Deze wordt aangeboden in Zaanstad. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Ooievaarstraat. De oppervlakte is 135 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. In de buurt van uitvalswegen. Woonruimte is gesitueerd..

Dit zoek ik
Kamer in Zaanstad
€330 | 13 m2

Kamer te huur in Zaanstad. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, centr..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Zaanstad
€750 | 70 m2

Te huur aangeboden in Zaanstad een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Fluitekruidweg. Het woonoppervlak bedraagt 70 m2. Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zake..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Zaanstad
€850 | 80 m2

Te huur: Eengezinswoning. Deze wordt aangeboden in Zaanstad. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: J.C. van Wessemstraat . De oppervlakte is 80 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. In rustige omgeving gelegen aan rustige weg. Woonruimte is gesitueerd in de o..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Zaanstad
€775 | 81 m2

Te huur: Eengezinswoning. Deze wordt aangeboden in Zaanstad. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Bootsmanstraat . De oppervlakte is 81 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. In rustige omgeving gelegen aan rustige weg. Woonruimte is gesitueerd in de omge..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Zaanstad
€815 | 100 m2

Te huur aangeboden in Zaanstad een 4 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Doctor Roggertspad. Het woonoppervlak bedraagt 100 m2. Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgen..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Zaanstad
€795 | 60 m2

Te huur aangeboden in Zaanstad een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Zuiderkerkstraat. Het woonoppervlak bedraagt 60 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: berging ..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Zaanstad
€800 | 80 m2

3 Kamer app. te huur in Zaanstad. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Woning is nabij winkels gelegen Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: balkon, l..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Zaanstad
€700 | 50 m2

3 Kamer app. te huur in Zaanstad. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volge..

Dit zoek ik

< vorige   1 - 11 - 21 - 31 - 32 - 33 - 34 - 35 - 36 - 37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 53 - 54 - 55 - 56 - 57 - 58 - 59 - 60 - 61 - 62 - 72 - 82 - 92   volgende >

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?