Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


3 Kamer app. in Zaanstad
€895 | 60 m2

Te huur aangeboden in Zaanstad een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Zuiderkerkstraat . Het woonoppervlak bedraagt 60 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Gelegen binnen de bebouwde kom. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: berging ..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Zaanstad
€1200 | 250 m2

Te huur aangeboden in Zaanstad een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: Zuiddijk . Het woonoppervlak bedraagt 250 m2. Gelegen binnen de bebouwde kom. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: berging aanwezig..

Dit zoek ik
Kamer in Zaanstad
€300 | 16 m2

Te huur aangeboden in Zaanstad een Kamer, leeg. Het woonoppervlak bedraagt ongeveer 16 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: internet aanwezig, keuken ingericht, balkon,..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Zaanstad
€1700

Ruime hoekwoning in hartje zaandam. 5 ruime kamers en groot dakterras. Inclusief garage en berging. Perfecte bereikbaarheid met tram, bus,..

Dit zoek ik
Gemeubileerde Studio in Zaanstad
€400 | 24 m2

Te huur aangeboden in Zaanstad een Studio, gemeubileerd. Straatnaam is: Amberhout. Het woonoppervlak bedraagt 24 m2. Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Tijdelijke verhuur. Verder zijn de volgende zaken van toepassing:..

Dit zoek ik
Gemeubileerde Eengezinswoning in Zaanstad
€800 | 95 m2

Te huur aangeboden in Zaanstad een Eengezinswoning, gemeubileerd. Het woonoppervlak bedraagt 95 m2. Woonruimte ligt tussen andere woningen in (tussenwoning). Gelegen binnen de bebouwde kom. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: tuin aanwezig, berging aanwezig..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Zaanstad
€990 | 93 m2

3 Kamer app. te huur in Zaanstad. Wordt leeg opgeleverd. De woning is per direct beschikbaar. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. De opperv..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Zaanstad
€1000 | 65 m2

Te huur aangeboden in Zaanstad een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: Brederodestraat. Het woonoppervlak bedraagt 65 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Gelegen binnen de bebouwde kom. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Deze woning is me..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 2 Kamer app. in Zaanstad
€775 | 45 m2

Te huur aangeboden in Zaanstad een 2 Kamer app., gemeubileerd. Straatnaam is: hogendijk. Het woonoppervlak bedraagt 45 m2. Gelegen buiten de bebouwde kom. Gelegen binnen de bebouwde kom. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende z..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Zaanstad
€925 | 60 m2

Te huur: 2 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Amsterdam. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Herengracht. De oppervlakte is 60 vierkante meters. Huur: 925 euro p.mnd. Details: Te huur gestoffeerd appartement aan de Herengrachtàte Zaandamà60 m2ààHet appartement bevindt zich in een recent verbouwde pastorie.à De pastorie is recentelijk verbouwd tot een kleinschalig complex van 4 appartementen, daarbij zijn originele details zoveel mogelijk intact gelaten.Indeling: Een zeer grote lichte woonkamer met open keuken 35m2. Slaapkamer van 15 m2 , eenà bijkamer van 3 m2. Deàbadkamer heeft een douche, wastafel en toilet van 7 m2 met granito vloer.Alle aansluitingen zijn aanwezig. Inschrijvi..

Dit zoek ik

< vorige   1 - 11 - 21 - 31 - 41 - 51 - 61 - 71 - 72 - 73 - 74 - 75 - 76 - 77 - 78 - 79 - 80 - 81 - 82 - 83 - 84 - 85 - 86 - 87 - 88 - 89 - 90 - 91 - 92 - 93 - 94   volgende >

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?