Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


3 Kamer app. in Zaanstad
€890 | 100 m2

In Zaanstad is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 100 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Zuiddijk. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Het betreft hier een benedenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerk..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Zaanstad
€890 | 87 m2

Te huur aangeboden in Zaanstad een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: H. Gerhardstraat. Het woonoppervlak bedraagt 87 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurde..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Zaanstad
€653 | 80 m2

Te huur aangeboden in Zaanstad een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Oostzijde. Het woonoppervlak bedraagt 80 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zi..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Zaanstad
€1190 | 132 m2

Te huur aangeboden in Zaanstad een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: De Boeg. Het woonoppervlak bedraagt 132 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: berging aan..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Zaanstad
€950 | 110 m2

Te huur aangeboden in Zaanstad een 4 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Badhuisweg. Het woonoppervlak bedraagt 110 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende z..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 3 Kamer app. in Zaanstad
€850 | 90 m2

3 Kamer app. te huur in Zaanstad. Wordt gemeubileerd opgeleverd. De woning is per direct beschikbaar. Deze woonruimte wordt voor bepaalde tijd verhuurd. Verlenging van huurtermijn in overleg. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. U heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, lift aanwezi..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Zaanstad
€795 | 80 m2

Te huur: Eengezinswoning. Deze wordt aangeboden in Zaanstad. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Eendrachtstraat. De oppervlakte is 80 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. In de buurt van uitvalswegen. Woonruimte is gesitueerd..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Zaanstad
€885 | 90 m2

Eengezinswoning te huur in Zaanstad. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een tussenwoning. Woning is recentelijk gerenoveerd en verkeerd in zeer goede staat. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: bergi..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Zaanstad
€592 | 80 m2

3 Kamer app. te huur in Zaanstad. Wordt leeg opgeleverd. De woning is per direct beschikbaar. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende eleme..

Dit zoek ik
Gemeubileerde Studio in Zaanstad
€500 | 36 m2

Te huur aangeboden in Zaanstad een Studio, gemeubileerd. Straatnaam is: Archangelstraat. Het woonoppervlak bedraagt 36 m2. Woonruimte ligt tussen andere woningen in (tussenwoning). Gelegen aan drukke weg. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV..

Dit zoek ik

< vorige   1 - 11 - 21 - 31 - 41 - 51 - 61 - 71 - 72 - 73 - 74 - 75 - 76 - 77 - 78 - 79 - 80 - 81 - 82 - 83 - 84 - 85 - 86 - 87 - 88 - 89 - 90 - 91 - 92 - 93 - 94   volgende >

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?