Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


2 Kamer app. in Zaanstad
€895 | 70 m2

In Zaanstad is een 2 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 70 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Touwslagersstraat. De woning is per direct beschikbaar. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Het betreft hier een bovenwoning. Het onde..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Zaanstad
€1000 | 125 m2

Eengezinswoning te huur in Zaanstad. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een tussenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig,..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Zaanstad
€750 | 60 m2

Te huur aangeboden in Zaanstad een 2 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Eefsebeek . Het woonoppervlak bedraagt 60 m2. Gelegen buiten de bebouwde kom. Gelegen aan een rustige weg. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zaken van toepa..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Zaanstad
€1500 | 130 m2

In Zaanstad is een 2 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 130 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Westzijde . De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. De woonr..

Dit zoek ik
Gemeubileerde Eengezinswoning in Zaanstad
€950

Landelijk gelegen VRIJSTAANDE WONG geheel ingericht met zonnig terras aan sloot.13 km N.W.A\'dam.Beneden;woonkamer met opensl.tuindeuren en openkeuken alle app.Inloopdouche wastafel+toilet en kl.slaapkamer/study.\\Boven;gr.slaapkamer,overloop,2eDouche+..

Dit zoek ik
Gemeubileerde Eengezinswoning in Zaanstad
€950 | 100 m2

Te huur aangeboden in Zaanstad een VRIJSTAANDE WONING geheel modern gestfoff. en gemeubileerd. Het woonoppervlak bedraagt 100 m2. met zonnig terras aan sloot. Gelegen aan .Landelijke.Dorpsstr in Assendelft/zuid. Openbaar vervoer en winkels op 5min. van de woonruimte. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder.Max 2jr. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: centrale vloerverwarming, dubbel glas, internet aanwezig, keuken met alle a..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Zaanstad
€728 | 90 m2

2 Kamer app. te huur in Zaanstad. Wordt leeg opgeleverd. De woning is per direct beschikbaar. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een benedenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, centrale verwar..

Dit zoek ik
Gemeubileerde Eengezinswoning in Zaanstad
€1150 | 132 m2

Te huur aangeboden in Zaanstad een Eengezinswoning, gemeubileerd. Straatnaam is: sigarenmaker . Het woonoppervlak bedraagt 132 m2. Woonruimte ligt tussen andere woningen in (tussenwoning). Gelegen aan een rustige weg. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: tuin aanwezig, berging aanwezig, centrale verwarming, dubbel glas, keuken inger..

Dit zoek ik
Gemeubileerde Eengezinswoning in Zaanstad
€1000 | 100 m2

Te huur aangeboden in Zaanstad een Eengezinswoning, gedeeltelijk gemeubileerd en gestoffeerd. Het woonoppervlak bedraagt 100 m2. Woonruimte ligt tussen andere woningen in (tussenwoning). Gelegen binnen de bebouwde kom. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: tuin aanwe..

Dit zoek ik
Gemeubileerde Kamer in Zaanstad
€450 | 10 m2

Te huur aangeboden in Zaanstad een Kamer, gestoffeerd. Het kameroppervlak bedraagt 10 m2. Gelegen binnen de bebouwde kom. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: gezamenlijke woonruimte aanwezig, tuin aanwezig, berging aanwezig, centrale verwarming, keuken ingericht,..

Dit zoek ik

< vorige   1 - 11 - 21 - 31 - 41 - 51 - 61 - 62 - 63 - 64 - 65 - 66 - 67 - 68 - 69 - 70 - 71 - 72 - 73 - 74 - 75 - 76 - 77 - 78 - 79 - 80 - 81 - 82 - 83 - 84 - 85 - 86 - 87 - 88 - 89 - 90 - 91 - 92   volgende >

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?