Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


Gemeubileerde 3 Kamer app. in Zaanstad
€1320 | 75 m2

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Zaanstad. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Noorderven. De oppervlakte is 75 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. Een park ligt op loopafstand. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van centrum, nabij wi..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Zaanstad
€730 | 90 m2

In Zaanstad is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 90 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: S. Lootsmastraat . De woning is per direct beschikbaar. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wor..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Zaanstad
€900 | 86 m2

Te huur aangeboden in Zaanstad een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Hollandsch Diep. Het woonoppervlak bedraagt 86 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: b..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Zaanstad
€800 | 110 m2

Te huur aangeboden in Zaanstad een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: Sloepstraat. Het woonoppervlak bedraagt 110 m2. Woonruimte ligt tussen andere woningen in (tussenwoning). Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Zaanstad
€714 | 64 m2

Te huur aangeboden in Zaanstad een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Oosterwerf. Het woonoppervlak bedraagt 64 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassi..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Zaanstad
€815 | 110 m2

3 Kamer app. te huur in Zaanstad. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, lift aanw..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Zaanstad
€875 | 90 m2

Te huur: Eengezinswoning. Deze wordt aangeboden in Zaanstad. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Pieter Pauwstraat. De oppervlakte is 90 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. In rustige omgeving gelegen aan rustige weg. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving v..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Zaanstad
€670 | 103 m2

3 Kamer app. te huur in Zaanstad. Wordt leeg opgeleverd. De woning is per direct beschikbaar. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, lift aanwezig, centrale ver..

Dit zoek ik
Studio in Zaanstad
€495 | 30 m2

Te huur aangeboden in Zaanstad een Studio, leeg. Straatnaam is: Oostzijde. Het woonoppervlak bedraagt 30 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Deze woning is meteen beschikbaa..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Zaanstad
€1100 | 128 m2

Eengezinswoning te huur in Zaanstad. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Mogelijkheden voor recreatie worden geboden door park dat in de nabije omgeving is gelegen. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Het onderhoud is goed. U heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, central..

Dit zoek ik

< vorige   1 - 11 - 21 - 31 - 41 - 51 - 61 - 62 - 63 - 64 - 65 - 66 - 67 - 68 - 69 - 70 - 71 - 72 - 73 - 74 - 75 - 76 - 77 - 78 - 79 - 80 - 81 - 82 - 83 - 84 - 94   volgende >

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?