Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


Eengezinswoning in Zaanstad
€850

Zeer ruime 4 kamer-eengezinswoning. Bestaat uit 3 verdiepingen. Begane grond bestaat uit woonkamer met een openkeuken Inc.(moderne keuken), een toilet en een achtertuin. Op de 1e verdieping bevinden de twee slaapkamers en een badkamer inc. 2e toilet. 3e verdieping is in..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 3 Kamer app. in Zaanstad
€1200

per direct te huur gemeubileerd appartement. Schitterend uitzicht, balkon op zuiden. De ..

Dit zoek ik
Studio in Zaanstad
€450 | 20 m2

Te huur aangeboden in Assendelft een Studio, leeg. Straatnaam is: Dorpsstraat . Het woonoppervlak bedraagt 20 m2. Gelegen buiten de bebouwde kom. Gelegen buiten de bebouwde kom. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken..

Dit zoek ik
Gemeubileerde Eengezinswoning in Zaanstad
€1600

Licht, kwaliteit en ruimte. Dat zijn de kernwoorden van de 3 woningen die wij in Zaanstad aanbieden. De woningen liggen aan het water en bechikken over 4 ruime slaapkamers. De grote tuinen liggen op het zuiden en het Zuidwesten. De woningen zijn g..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Zaanstad
€675 | 55 m2

2 Kamer app. te huur in Zaanstad. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, balkon. D..

Dit zoek ik
Gemeubileerde Eengezinswoning in Zaanstad
€1200

In Zaanstad is een Eengezinswoning te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt gemeubileerd opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de ..

Dit zoek ik
Gemeubileerde Eengezinswoning in Zaanstad
€1200

I have a lovely dike-house in the South of Zaandam, 10km.from Amsterdam. There is free parking, a direct busconnection to A\'dam, and the station is about 10min. away (by bike). The house is furnished, (eventually we can take it out) has a kitchen/living 2 bedrooms and a bas..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Zaanstad
€795

2-kamerappartement met veel lichtinval gelegen op de parterre van een kleinschalig appartementencomplex. Indeling: Parterre: entree, hal met garderobe, toilet met fontein, badkamer met douche en wastafel, slaapkamer en een ruime, lichte doorzonwoonkamer voorzien van laminaatvloer, keuken met wasm..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 2 Kamer app. in Zaanstad
€800 | 70 m2

In Zaanstad is een 2 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt gemeubileerd opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 70 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Plataanweg. De woning is binnenkort beschikbaar. Ligt aan drukke doorgaande weg. Het betreft hier een benedenwoning. De woonruimte wordt verder gekenme..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Zaanstad
€900

Te huur: hoekwoning in Zaandijk ⬠900,- per maand Woning uit 1936 in gezellige wijk. 5 minuten van het station vanwaar je in 20 minuten in Amsterdam Centrum bent en 2 minuten van de snelwegen naar Amsterdam en Alkmaar. Het karakteristieke huis is van alle moderne gemakken voorzien. Het huis is dicht bij winkels, sportverenigingen, scholen, kinderdagverblijven De achtertuin is bereikbaar via een poort langs het huis. In de achtertuin bevindt zich een ruime schuur. Elektra, water en gas is niet bij de huurprijs inbegrepen. De woning wordt gestoffeerd verhuurd. Woonoppervlak: 100m2 Aantal kamers: 4 Voor en achtertuin aanwezig Begane grond: Entree, toilet en trapopgang, doorzonwoonkamer met open keuken, deur naar de achtertuin. 1e verdieping: Overloop, 3 slaapkamers, badkamer met douche, w..

Dit zoek ik

< vorige   1 - 11 - 21 - 31 - 41 - 51 - 61 - 71 - 72 - 73 - 74 - 75 - 76 - 77 - 78 - 79 - 80 - 81 - 82 - 83 - 84 - 85 - 86 - 87 - 88 - 89 - 90 - 91 - 92   volgende >

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?