Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


2 Kamer app. in Zaanstad
€695 | 45 m2

2 Kamer app. te huur in Zaanstad. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een bovenwoning. Woning is recentelijk gerenoveerd en verkeerd in zeer goede staat. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende e..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Zaanstad
€750 | 90 m2

Te huur aangeboden in Zaanstad een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Burcht . Het woonoppervlak bedraagt 90 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Gelegen aan een rustige weg. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zaken van..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Zaanstad
€950 | 125 m2

Eengezinswoning te huur in Zaanstad. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Het onderhoud is goed. U heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, berging aanwezig, central..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Zaanstad
€875 | 140 m2

In Zaanstad is een 4 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 140 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Zuiddijk. De woning is binnenkort beschikbaar. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. D..

Dit zoek ik
Etage in Zaanstad
€350

Te huur per eind juli ruime zolder etage, 2 kamers, incl. (berg) zolder. Voor student of alleen- wonende. Woning is gelegen in rustige nieuwbouwwijk, Saendelft. Openbaar vervoer op loop-afstand. Ruime parkeergelegenheid in d..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Zaanstad
€1150 | 110 m2

Te huur: Eengezinswoning. Deze wordt aangeboden in Zaanstad. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Lobeliuslaan. De oppervlakte is 110 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. In rustige omge..

Dit zoek ik
Etage in Zaanstad
€350 | 35 m2

Te huur aangeboden in Zaanstad een Etage, leeg. Straatnaam is: zwartering. Het woonoppervlak bedraagt 35 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Gelegen binnen de bebouwde kom. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: bergi..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Zaanstad
€1500

vrijstaande ruime nieuwbouw woning in oostzaan. Opper 200 m2 badkm-toilet-keuken-4 slpk De..

Dit zoek ik
Gemeubileerde Eengezinswoning in Zaanstad
€750 | 85 m2

Eengezinswoning te huur in Zaanstad. Wordt gemeubileerd opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte wordt voor bepaalde tijd verhuurd. Verlenging van huurtermijn in overleg. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een tussenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwe..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Zaanstad
€895 | 60 m2

3 Kamer app. te huur in Zaanstad. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. U heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, lift aanwezig, central..

Dit zoek ik

< vorige   1 - 11 - 21 - 31 - 41 - 51 - 61 - 62 - 63 - 64 - 65 - 66 - 67 - 68 - 69 - 70 - 71 - 72 - 73 - 74 - 75 - 76 - 77 - 78 - 79 - 80 - 81 - 82 - 83 - 84 - 85 - 86 - 87 - 88 - 89   volgende >

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?