Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


Eengezinswoning in Zaanstad
€900 | 90 m2

In Zaanstad is een Eengezinswoning te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 90 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Kalf. De woning is per direct beschikbaar. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwe..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Zaanstad
€999 | 93 m2

Te huur aangeboden in Zaanstad een 2 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Westzijde . Het woonoppervlak bedraagt 93 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepas..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Zaanstad
€875 | 100 m2

Te huur aangeboden in Zaanstad een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: Apolloplantsoen. Het woonoppervlak bedraagt 100 m2. Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: centrale verwarming, dubbel glas, ..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Zaanstad
€1150 | 125 m2

Te huur aangeboden in Zaanstad een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: Amrum. Het woonoppervlak bedraagt 125 m2. Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: tuin aanwezig, berging aanwezi..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Zaanstad
€800

Ik heb mijn eengezinswoning vrij voor verhuur. Gelegen in een rustig deel van oud zaandijk, 2 slaapkamers en tuin. Beschikbaar va..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Zaanstad
€850 | 125 m2

In Zaanstad is een Eengezinswoning te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 125 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Magda Janssensstraat. De woning is per direct beschikbaar. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Het betreft hier een tussenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder ..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Zaanstad
€899 | 70 m2

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Zaanstad. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Braakdijk. De oppervlakte is 70 vierkante meters. Voor bepaalde tijd beschikbaar. Misschien in overleg te verlengen. In rustige omgeving gelegen aan rustige weg. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Zaanstad
€800

Eengezinswoning. Te huur de woning heeft wel achterstallig onderhoud. De huurders mogen zelf verbouwen wel in overleg. Ligt in zaandam in centrum.de wonin..

Dit zoek ik
Studio in Zaanstad
€495 | 30 m2

Studio te huur in Zaanstad. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: ..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Zaanstad
€825 | 125 m2

In Zaanstad is een Eengezinswoning te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 125 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Kranenbroekhof. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Het betreft hier een tussenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verde..

Dit zoek ik

< vorige   1 - 11 - 21 - 31 - 41 - 51 - 61 - 62 - 63 - 64 - 65 - 66 - 67 - 68 - 69 - 70 - 71 - 72 - 73 - 74 - 75 - 76 - 77 - 78 - 79 - 80 - 81 - 82 - 83 - 84 - 85 - 86 - 87 - 88 - 89   volgende >

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?