Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


2 Kamer app. in Rijswijk
€725

In Rijswijk is een 2 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Lindelaan. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goe..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Rijswijk
€985 | 124 m2

4 Kamer app. te huur in Rijswijk. Wordt leeg opgeleverd. De woning is per direct beschikbaar. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een bovenwoning. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: lift aanwezig, centrale verwarmi..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Rijswijk
€850 | 160 m2

In Rijswijk is een Eengezinswoning te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 160 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Dorpsstraat. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Deze woonruimte ligt binnen de bebouwde kom. Het betr..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Rijswijk
€470 | 62 m2

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Rijswijk. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Willem Royaardsstraat . De oppervlakte is 62 vierkante meters. In rustige omgeving gelegen aan rustige weg. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van openbaar vervoer. Bovenwoning. Huur: 470 euro p.mnd. Bijzonderheden: - huurprijs exclusief gas, elektra, kabeltelevisie en internet - servicekosten EURO 25,-, waarvan o.a. voorschot water - berging in de onderbouw - gemeenschappelijke fietsenberging - bemiddelingskosten gelijk aan 1 maand huur excl. 19% BTW - VDV Bouwmanagem..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Rijswijk
€995 | 95 m2

In Rijswijk is een 4 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 95 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Marshallplein. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Woning is nabij winkels gelegen Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud ..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Rijswijk
€1075 | 122 m2

Te huur aangeboden in Rijswijk een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: Johan Braakensieklaan . Het woonoppervlak bedraagt 122 m2. Woonruimte ligt tussen andere woningen in (tussenwoning). Gelegen aan een rustige weg. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zake..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Rijswijk
€750

gestofferde appartement, maisonnette. 1e etage woonkamer, 2e etage 2 grote slaapkamers. Badkamer met ligbad en aparte douc..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 3 Kamer app. in Rijswijk
€800 | 110 m2

Te huur aangeboden in Rijswijk een 3 Kamer app., gemeubileerd. Straatnaam is: Nassaukade. Het woonoppervlak bedraagt 110 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Gelegen aan een rustige weg. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verd..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 2 Kamer app. in Rijswijk
€700 | 50 m2

In Rijswijk is een 2 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt gemeubileerd opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 50 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Hammarskjoldlaan. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Rijswijk
€450 | 70 m2

Te huur: 4 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Rijswijk. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Cornelis Suyslaan . De oppervlakte is 70 vierkante meters. Binnen de bebouwde kom. Bovenwoning. Huur: 450 euro p.mnd. Bijzonderheden: - Woonoppervlak (zonder zolde..

Dit zoek ik

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?