Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


2 Kamer app. in Rijswijk
€695 | 50 m2

Te huur: 2 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Rijswijk. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Ottoburgstraat . De oppervlakte is 50 vierkante meters. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van..

Dit zoek ik
Gemeubileerde Kamer in Rijswijk
€450 | 12 m2

Te huur: Kamer. Deze wordt aangeboden in Rijswijk. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Ocarinalaan. De oppervlakte is 12 vierkante meters. In de buurt van uitvalswegen. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van winke..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Rijswijk
€430 | 57 m2

In Rijswijk is eeneenvoudig 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 57 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Paulus Potterlaan . De woning is per direct beschikbaar. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: dubbel glas, balkon. Huurprijs € 430,= per maand exclusief servicekosten € 14,34 Aanvullende informa..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Rijswijk
€1350 | 90 m2

In Rijswijk is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 90 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Delftweg . De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Mogelijkheden voor recreatie worden geboden door park dat in de nabije omgeving is gelegen. Het onderhoud is goed. De woonruimte wor..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Rijswijk
€700 | 49 m2

In Rijswijk is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 49 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Caan van Necklaan 25 II #S. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winke..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Rijswijk
€1150 | 100 m2

In Rijswijk is een 4 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 100 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: JaagpadII. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Het betreft hier een bovenwoning. Woning is recentelijk gerenoveerd en verkeerd i..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Rijswijk
€1150

JaagpadII-Rijswijk ZH: Recentelijk gerenoveerd 6 kamer dubbel bovenhuis (ca. 100 m2) gelegen aan de Vliet, nabij de binnenstad van Delft, het winkelcentrum de Boogaard, het park Elsenburgerbos en de uitvalswegen. Diverse internationale organisaties zoals de EPO en SHELL en het openbaar vervoer zijn op korte afstand gelegen. Indeling: entree, trap naar eerste etage, overloop met toilet, woon/eetkamer (ca. 9.0 x 4.0 m) met gas open haard, uitzicht over de Vliet en openslaande deuren naar het balkon aan de achterzijde met vrij uitzicht. De keuken is voorzien van koelkast/vriescombinatie, gas kookplaat en combi-oven, heeft plek voor een vaatwasser en geeft toegang naar het balkon. Er is een zijkamer aan de voorzijde gelegen (ca. 2.0 x 3.0 m). Via trap naar de tweede etage; overloop met kast voor opstelplaats wasmachine en droger, badkamer met wastafel..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 3 Kamer app. in Rijswijk
€1495 | 110 m2

In Rijswijk is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt gemeubileerd opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 110 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Tollensstraat. De woning is per direct beschikbaar. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Het betreft hier een bovenwoning. Woning is recentelijk gerenoveerd en verkeerd in zeer go..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Rijswijk
€770 | 82 m2

Te huur aangeboden in Rijswijk een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Strijplaan . Het woonoppervlak bedraagt 82 m2. Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhu..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 4 Kamer app. in Rijswijk
€850 | 81 m2

Te huur aangeboden in Rijswijk een 4 Kamer app., gemeubileerd. Straatnaam is: Generaal Spoorlaan. Het woonoppervlak bedraagt 81 m2. Woonruimte ligt tussen andere woningen in (tussenwoning). Een park is vrij toegankelijk in de nabijheid van de woning. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: berging aanwezi..

Dit zoek ik

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?