Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


2 Kamer app. in Kampen
€920 | 61 m2

Te huur: 2 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Kampen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Hofstraat. De oppe..

Dit zoek ik
Kamer in Kampen
€595 | 50 m2

Te huur aangeboden in Kampen een Kamer, leeg. Straatnaam is: Hofstraat. Het woonoppervlak bedraagt 50 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn d..

Dit zoek ik
Kamer in Kampen
€850 | 41 m2

In Kampen is een Kamer te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 41 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Oudestraat. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Kampen
€835 | 76 m2

In Kampen is een 2 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 76 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Broederstraat. De woning is binnenkort beschikbaar. D..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Kampen
€730 | 50 m2

Te huur aangeboden in Kampen een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Molenstraat. Het woonoppervlak bedraagt 50 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Kampen
€810 | 78 m2

Te huur aangeboden in Kampen een 4 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Molenstraat. Het woonoppervlak bedraagt 78 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Kampen
€690 | 42 m2

2 Kamer app. te huur in Kampen. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, balkon. De oppervlakte is 42 vie..

Dit zoek ik
Kamer in Kampen
€645 | 25 m2

In Kampen is een Kamer te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 25 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Hofstraat. De woning is per direct beschikbaar. De ..

Dit zoek ik
Studio in Kampen
€550 | 25 m2

In Kampen is een Studio te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 25 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Voorstraat. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt ..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Kampen
€690 | 44 m2

Te huur aangeboden in Kampen een 2 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Voorstraat. Het woonoppervlak bedraagt 44 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder z..

Dit zoek ik

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?