Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


Eengezinswoning in Kampen
€1450 | 200 m2

In Kampen is een Eengezinswoning te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 200 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: De Maat. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, be..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Kampen
€625 | 33 m2

In Kampen is een Eengezinswoning te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 33 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Burgwal. De woning is ..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Kampen
€795 | 75 m2

Te huur aangeboden in Kampen een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Burgwal. Het woonoppervlak bedraagt 75 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de ..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 3 Kamer app. in Kampen
€805 | 176 m2

Te huur aangeboden in Kampen een 3 Kamer app., gemeubileerd. Straatnaam is: Nieuwe Markt. Het woonoppervlak bedraagt 176 m2. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van t..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Kampen
€800 | 120 m2

In Kampen is een 4 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 120 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Oudestraat. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het onderhoud is go..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Kampen
€645 | 55 m2

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Kampen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: OUDESTRAAT. De oppervlakte is 55 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. Drukke weg voor de deur. Woonruimte is gesitueerd in de omge..

Dit zoek ik
Gemeubileerde Kamer in Kampen
€405 | 20 m2

Te huur aangeboden in Kampen een Kamer, gemeubileerd. Straatnaam is: broederstraat. Het woonoppervlak bedraagt 20 m2. Een park is vrij toegankelijk in de nabijheid van de woning. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: centrale verwarm..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Kampen
€645 | 55 m2

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Kampen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Oudestraat. De oppervlakte is 55 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. Drukke weg voor de deur. Woonruimte is gesitueerd in de omge..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Kampen
€645 | 55 m2

3 Kamer app. te huur in Kampen. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Ligt aan drukke doorgaande weg. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende element..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Kampen
€595 | 70 m2

Te huur aangeboden in Kampen een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: Boomstraat. Het woonoppervlak bedraagt 70 m2. Woonruimte ligt tussen andere woningen in (tussenwoning). Gelegen aan een rustige weg. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepass..

Dit zoek ik

< vorige   1 - 11 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - 27 - 28 - 29 - 30 - 31 - 32 - 33 - 34 - 35 - 36 - 37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 53 - 63   volgende >

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?