Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


4 Kamer app. in Amsterdam
€1400

Adres : Westerdok Omgeving : Amsterdam Kenmerk : kale 5 kamer portiekflat. Huurbedrag : ⬠1400,= exclusief Afmeting : ongeveer 102,5 m2 groot Beschikbaar : direct Beschrijving: Het nieuwbouwproject La Grande Cour biedt ruimte aan 250 appartementen in diverse categorieën op een fantastische locatie aan het IJ en aan de grachten. Er zijn sociale huurwoningen, middeldure en dure huurwoningen, AMH koopwoningen en koopwoningen. Het wooncomplex biedt op de begane grond ruimte aan in totaal 2.800m2 bedrijfs- en horeca ruimte. De woningen zijn ruim van opzet, modern van indeling, hebben veelal een eigen buitenruimte en zijn goed bereikbaar via de diverse entrees. Genoemd de âcoursâ. De meeste appartementen hebben fantastisch uitzicht over ât IJ of de binnenstad van Amsterdam of zelf allebei!! La Grande Cour is ideaal gelegen; nabij uitvalswegen en op loopafstand van het Centraal Station. La Grande Cour is een typisch Amsterdams woongebied geworden vol beweging en mogelijkheid tot ontspanning. Le Grande Cour ligt op loopafstand van de gezellige Haarlemmerstraat, vlakbij de Jordaan en u kijkt uit over het prachtige Bickerseiland. Huurder dient zel..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Amsterdam
€1300

Adres : Westerdok Omgeving : Amsterdam Kenmerk : kale 4 kamer portiekflat. Huurbedrag : ⬠1295,= exclusief Afmeting : ongeveer 102 m2 groot Beschikbaar : direct Beschrijving: Het nieuwbouwproject La Grande Cour biedt ruimte aan 250 appartementen in diverse categorieën op een fantastische locatie aan het IJ en aan de grachten. Er zijn sociale huurwoningen, middeldure en dure huurwoningen, AMH koopwoningen en koopwoningen. Het wooncomplex biedt op de begane grond ruimte aan in totaal 2.800m2 bedrijfs- en horeca ruimte. De woningen zijn ruim van opzet, modern van indeling, hebben veelal een eigen buitenruimte en zijn goed bereikbaar via de diverse entrees. Genoemd de âcoursâ. De meeste appartementen hebben fantastisch uitzicht over ât IJ of de binnenstad van Amsterdam of zelf allebei!! La Grande Cour is ideaal gelegen; nabij uitvalswegen en op loopafstand van het Centraal Station. La Grande Cour is een typisch Amsterdams woongebied geworden vol beweging en mogelijkheid tot ontspanning. Le Grande Cour ligt op loopafstand van de gezellige Haarlemmerstraat, vlakbij de Jordaan en u kijkt uit over het prachtige Bickerseiland. Huurder dient zelf de woning te schil..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Amsterdam
€1200

Adres : Von Liebigweg Omgeving : Amsterdam Kenmerk : kale 4 kamer ééngezinswoning. Huurbedrag : ⬠1200,= exclusief Afmeting : ongeveer 90 m2 groot Beschikbaar : direct Beschrijving: Mooi gerenoveerde eengezinswoning, gelegen op een unieke locatie in de Watergraafsmeer Amsterdam! Locatie: op loopafstand van het openbaar vervoer, alsmede de uitvalswegen. Tevens op circa 10 minuten fietsafstand van het centrum van Amsterdam. Door de breed opgezette straten alsmede de laag gebouwde woningen heeft deze woonomgeving een \"dorps\" karakter. De woning is rustig gelegen in een groenrijke omgeving. De woning is volledig geïsoleerd met dubbel glas en kunststofkozijnen. Het betreft een kale huurwoning, er is geen vloerafwerking, de minimale huurtermijn is 12 maanden, daarna wordt het voor onbepaalde tijd. Deze woning kan niet worden aangehuurd door 2 afzonderlijke personen! Geen studenten! Indeling : ruime entree, hal met separate toilet. Aan de voorzijde bevindt zich een ruime dicht keuken, ..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Amsterdam
€1200

Adres : Scheldestraat Omgeving : Amsterdam Kenmerk : kale 2 kamer appartement. Huurbedrag : ⬠1175,= exclusief Afmeting : ongeveer 82 m2 groot Beschikbaar : direct Beschrijving: In één van de gezelligste winkelstraten van de Rivierenbuurt treft u dit heerlijk appartement aan van ca. 82 m2 gelegen op de 3e verdieping met zolder! Dit appartement is gelegen in een van de meest gewilde buurten van Amsterdam en is op loopafstand van de RAI, leuke restaurants en cafés, winkels en openbaar vervoer. De Scheldestraat ligt nabij de gezellige Maasstraat waar u eveneens terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen en gezellige uitgaansmogelijkheden en op 10 fietsminuten van het centrum. Voor een meer groene omgeving én ontspanning kunt u terecht in het nabij gelegen Beatrixpark en het M.L. Kingpark. Het betreft een kale huurwoning, er is geen vloerafwerking, de minimale huurtermijn is 12 maanden, daarna wordt het voor onbepaalde tijd. Deze woning kan niet worden aangehuurd door 2 afzonderlijke personen! Geen studenten! Indeling : entree, hal, meterka..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Amsterdam
€1100

Adres : IJselstraat Omgeving : Amsterdam Kenmerk : kale 4 kamer maisonette. Huurbedrag : ⬠1100,= exclusief Afmeting : ongeveer 130 m2 groot Beschikbaar : direct Beschrijving: Appartement van ongeveer 131 m2 verdeeld over 2 etages in de IJselbuurt. Nabij winkels openbaar vervoer, scholen en alle uitvalswegen. Deze woning is gelegen nabij scholen, openbaar vervoer , winkelstraat , en ringweg in een leuke wijk tussen De Pijp en rivierenbuurt. Het betreft een kale huurwoning. Huurder dient zelf de woning te schilderen, behangen en van tapijt te voorzien. Er is een keuken blok zonder apparatuur. De minimale huurtermijn is 12 maanden en wordt daarna automatisch omgezet voor onbepaalde tijd. Deze woning kan niet worden aangehuurd door 2 afzonderlijke personen! Geen studenten! Indeling: buitentrap naar 1e verdieping, entree appartement met trap naar 2e etage alwaar een ruime ontvangsthal. Eetkeuken met keukenblok zonder apparatuur maar met wasmachine en gasaansluiting ..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Amsterdam
€1200

Adres : D.L. Hudigstraat Omgeving : Amsterdam Kenmerk : kale 4 kamer ééngezinswoning. Huurbedrag : ⬠1125,= exclusief Afmeting : ongeveer 100 m2 groot Beschikbaar : direct Beschrijving: Aan de D.L. Hudigstraat op Sporenbrug ligt deze leuke ééngezinswoning van circa 100 m2 met parkeerplaats en terras. Het rustige schiereiland Sporenbrug is gelegen in het populaire Oostelijk Havengebied en heeft een ideale ligging. Binnen enkele minuten fietsen, varen, rijden, lopen of openbaar vervoer bent u in het hartje centrum of via de Piet Heintunnel op de Ringweg A-10. Overal dichtbij, maar toch weg van de drukte. Bent u op zoek naar een woning met veel privacy in het fraaie Oostelijke Havengebeid dan is dit uw kans! Het betreft een kale huurwoning waarbij u zelf zorg dient te dragen voor de muur- en vloerafwerking. De minimale huurtermijn is 12 maanden en daarna wordt deze automatisch verlengd voor onbepaalde tijd. Indeling : entree op de begane grond, hal..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Amsterdam
€700

Adres : Burgemeester Vening Meineszlaan Omgeving : Amsterdam Kenmerk : kale 4 kamer ééngezinswoning. Huurbedrag : ⬠680,= exclusief Beschrijving: Ruime kale ééngezins-tussenwoning met voor- en achtertuin aan de rand van Geuzenveld / Centrum gelegen. Het gaat hier om een \'kale\' huurwoning, dat wil zeggen dat er geen vloerbedekking is en dat er een keukenblok zonder apparatuur is. Ook moet er geschilderd en behangen worden. De minimale huurtermijn is 12 maanden, daarna wordt het voor onbepaalde tijd. Deze woning kan niet worden aangehuurd door 2 afzonderlijke personen! Geen studenten! Indeling: bestrate voortuin met stenen schuur. Entree, hal, toilet met fontein. Open keuken met keukenblok zon..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Amsterdam
€1100

Adres : Balistraat Omgeving : Amsterdam Kenmerk : kale 3 kamer portiekflat. Huurbedrag : ⬠1115,= exclusief Afmeting : ongeveer 88 m2 groot Beschikbaar : direct Beschrijving: Geweldig vernieuwbouwappartement in geheel gerestaureerde straat van ongeveer 88 m2 op de 3e en 4e etage. Op loopafstand van diverse winkels in de Javastraat, de Dappermarkt en het Flevopark! De gehele woning is v.v. kunststof kozijnen met dubbel glas. Het appartement is goed te bereiken met het openbaar vervoer. In de straat is het betaald parkeren, maar er zijn voldoende parkeergelegenheden. Het betreft hier een kale huurwoning. De huurder dient zelf een vloer te leggen en te schilderen/behangen. De minimale huurtermijn is 12 maanden, daarna wordt het voor onbepaalde tijd. Geen studenten!! Indeling : hal, toilet met fonteintje, intercom, ruime en lichte doorzonwoonkamer met eet- en zitgede..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Amsterdam
€1100

Adres : Balistraat Omgeving : Amsterdam Kenmerk : kale 4 kamer portiekflat. Huurbedrag : ⬠1115,= exclusief Afmeting : ongeveer 88 m2 groot Beschikbaar : direct Beschrijving: Geweldig vernieuwbouwappartement in geheel gerestaureerde straat van ongeveer 88 m2 op de 3e en 4e etage. Op loopafstand van diverse winkels in de Javastraat, de Dappermarkt en het Flevopark! De gehele woning is v.v. kunststof kozijnen met dubbel glas. Het appartement is goed te bereiken met het openbaar vervoer. In de straat is het betaald parkeren, maar er zijn voldoende parkeergelegenheden. Het betreft hier een kale huurwoning. De huurder dient zelf een vloer te leggen en te schilderen/behangen. De minimale huurtermijn is 12 maanden, daarna wordt het voor onbepaalde tijd. Geen studenten!! Indeling : hal, toilet met fonteintje, intercom, ruime en lichte doorzonwoonkamer met eet- en zitgede..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Amsterdam
€800

Adres : Akersingel Omgeving : Amsterdam Kenmerk : kale 3 kamer appartement. Huurbedrag : ⬠800,= exclusief Afmeting : ongeveer 90 m2 groot Beschikbaar : direct Beschrijving: Heerlijk ruim en licht appartement op de derde en tevens bovenste etage op een prima locatie in de wijk De Aker. Het appartement ligt in een prachtig kleinschalig appartementencomplex welke is voorzien van panoramalift. Parkeren is vrij en voor de deur, er is een box beneden in het complex, de tram stopt voor de deur en met het openbaar vervoer of auto bent u binnen een mum van tijd in de stad of op Schiphol. Ideaal dus ook voor mensen die op Schiphol werken. Het gaat hier om een kale huurwoning; dus geen vloerafwerking en geen apparatuur, de minimale huurtermijn is 12 maanden en daarna wordt het verlengd voor onbepaalde tijd. Deze woning kan niet worden aangehuurd door 2 afzonderlijke personen! Geen studenten! Indeling: entree, ruim..

Dit zoek ik

< vorige   1 - 11 - 21 - 31 - 41 - 51 - 61 - 71 - 81 - 91 - 101 - 111 - 121 - 131 - 141 - 151 - 161 - 171 - 181 - 191 - 201 - 211 - 221 - 231 - 241 - 251 - 261 - 271 - 281 - 291 - 301 - 311 - 321 - 331 - 341 - 351 - 361 - 371 - 381 - 391 - 401 - 411 - 421 - 431 - 441 - 451 - 461 - 471 - 481 - 491 - 501 - 511 - 521 - 531 - 541 - 551 - 561 - 571 - 581 - 591 - 601 - 611 - 621 - 631 - 641 - 651 - 661 - 671 - 681 - 691 - 701 - 711 - 721 - 731 - 741 - 751 - 761 - 771 - 781 - 791 - 801 - 811 - 821 - 831 - 841 - 851 - 861 - 871 - 881 - 891 - 901 - 911 - 921 - 931 - 941 - 951 - 961 - 971 - 981 - 991 - 1001 - 1011 - 1021 - 1031 - 1041 - 1051 - 1061 - 1071 - 1081 - 1091 - 1101 - 1111 - 1121 - 1131 - 1141 - 1151 - 1161 - 1171 - 1181 - 1191 - 1201 - 1211 - 1221 - 1231 - 1241 - 1251 - 1261 - 1271 - 1281 - 1291 - 1301 - 1311 - 1321 - 1331 - 1341 - 1351 - 1361 - 1371 - 1381 - 1391 - 1401 - 1411 - 1421 - 1431 - 1441 - 1451 - 1461 - 1471 - 1481 - 1491 - 1501 - 1511 - 1521 - 1531 - 1541 - 1551 - 1561 - 1571 - 1581 - 1591 - 1601 - 1611 - 1621 - 1631 - 1641 - 1651 - 1661 - 1671 - 1681 - 1691 - 1701 - 1702 - 1703 - 1704 - 1705 - 1706 - 1707 - 1708 - 1709 - 1710 - 1711 - 1712 - 1713 - 1714 - 1715 - 1716 - 1717 - 1718 - 1719 - 1720 - 1721 - 1722 - 1723 - 1724 - 1725 - 1726 - 1727 - 1728 - 1729 - 1730 - 1731 - 1732 - 1733 - 1743 - 1753 - 1763   volgende >

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?