Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning.
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


3 Kamer app. in Middelburg
€750 | 80 m2

In Middelburg is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 80 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Bogardstraat. De woning is binnenkort beschikbaar. De woon..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Middelburg
€750 | 57 m2

In Middelburg is een 2 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 57 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Plein. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonr..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Middelburg
€850 | 60 m2

In Middelburg is een 2 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 60 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Rotterdamsekaai. De woning is binnenkort beschikbaar. De..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Middelburg
€1000 | 95 m2

In Middelburg is een 2 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 95 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Turfkaai. De woning is binnenkort beschikbaar. De w..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Middelburg
€635 | 68 m2

Te huur: 2 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Middelburg. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Henry Dunantlaan. De ..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Middelburg
€860 | 141 m2

Eengezinswoning te huur in Middelburg. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, berging aanwezig. De oppervlakte is 141 vierkante ..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Middelburg
€1050 | 91 m2

Eengezinswoning te huur in Middelburg. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig. De oppervlakte is 91 vierkante..

Dit zoek ik
Studio in Middelburg
€650 | 13 m2

In Middelburg is een Studio te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 13 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Bellinkstraat. De woning is per direct beschikbaar. De w..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Middelburg
€1265 | 154 m2

Eengezinswoning te huur in Middelburg. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig. De oppervlakte is 154 vierkante me..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Middelburg
€695 | 55 m2

Te huur aangeboden in Middelburg een 2 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Henry Dunantlaan. Het woonoppervlak bedraagt 55 m2. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de v..

Dit zoek ik

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 27 - 37 - 47 - 57   volgende >

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?