Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning.
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


2 Kamer app. in Middelburg
€1300 | 110 m2

Te huur aangeboden in Middelburg een 2 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Korte Noordstraat. Het woonoppervlak bedraagt 110 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de vol..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Middelburg
€750 | 50 m2

Te huur: 2 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Middelburg. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Schuttershofstraat. De o..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Middelburg
€815 | 60 m2

2 Kamer app. te huur in Middelburg. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: terras. De oppervlakte is 60 vier..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Middelburg
€850 | 80 m2

2 Kamer app. te huur in Middelburg. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: terras. De oppervlakte is 80 vierkant..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Middelburg
€815 | 69 m2

In Middelburg is een 2 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 69 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Plein. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Middelburg
€1200 | 120 m2

Vanaf 5 februari is onze ruime, gestoffeerde tussenwoning te huur. De woning ligt vlakbij o.a. de Aldi, Spar, bakker, scholen, e.d. Het centrum en het station zijn op 10 minuten lopen gelegen. Deze jonge woning (1998) is geheel voorzien van dubbele beglazing, raambekleding, rolluiken en een nieuwe CV- ketel. De woning heeft het energielabel B. De woning is uitgerust met een fraaie en moderne keuken. De begane grond heeft een sfeervolle eiken vloer, de slaapkamers zijn allemaal voorzien van laminaat. De luxe badkamer is voorzien van een li..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Middelburg
€800 | 60 m2

In Middelburg is een 2 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 60 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Kinderdijk. De woning is binnenkort beschikbaar. De ..

Dit zoek ik
Kamer in Middelburg
€375 | 16 m2

Kamer te huur in Middelburg. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: . De oppervlakte is 16 vierkante meters..

Dit zoek ik
Studio in Middelburg
€577 | 36 m2

Te huur: Studio. Deze wordt aangeboden in Middelburg. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Lambrechtstraat. De oppe..

Dit zoek ik
Kamer in Middelburg
€335 | 14 m2

In Middelburg is een Kamer te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 14 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Zusterstraat. De woning is binnenkort beschikbaar. De wo..

Dit zoek ik

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 27 - 37 - 47 - 57   volgende >

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?